Don't Leave
1 2 3 4 5 +


 • Nur Puteri Deanna Assykin corner. Writing since 2011. Basically about my life so if you are not interested, get your eye outta here.

 • Put your cbox code here ~ • Skins: Mayra
 • Help: Amiraa
 • Mengenal Lelaki Daripada Gerak-gerinya
  Sunday, June 17, 2012 | 0 Comments
  I’m your man I’m your man I’m your man

  Baby I’m your man… I’m your man…

  Please believe me Please be with me.-I'm Your Man, 2PM
  Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatu .
  Deanna Ada Baca Terbaca Artikel Yang Agak Menarik Tadi.
  I Think It Is Useful.

  Mengenal Lelaki Daripada Gerak-gerinya


  1st-Suka Menggerakkan Tangan Dan Badan
  -Lelaki Ini bertanggungjawab dan mempunyai rasa cinta yang mendalam.Lelaki ini beranggapan kata-kata tidak cukup untuk membuktikan cinta mereka oleh itu pergerakan adalah seperti alternatif lain.Mereka juga sangat sensitif dan baik hati.


  2nd-Suka Menggangukan kepala
  -Apabila seorang lelaki berbual dengan seorang perempuan dan dia mengangguk-anggukkan kepalanya, Itu membuktikan yang lelaki itu seorang yang mengambil berat dan ingin tahu tentang anda. Dia juga yang suka membantu bila diperlukan pertolongan


  3rd-Suka Mendekatkan Badan
  -Apabila seorang lelaki mendekatkan badannya ke diri perempuan apabila berbual dengannya, dia adalah lelaki yang menarik dan mampu menarik ramai orang tetapi kadang-kadang bersikap keterlaluan.
  (Deanna kategorikan sebagai terlebih peramah~)


  4th-Suka Merenung
  -Lelaki ini jenis peminta kerana dia mahu mengetahui apa yang ada boleh tawarkan kepadanya sama ada dalam kerjaya, percintaan dan persahabatan.
  (Deanna kadang-kadang malu bila lelaki renung-renung ni)

  5th-Suka Berdiri
  -Apabila anda sedang duduk dan dia sedang berdiri, lelaki ini boleh dikategorikan sebagai suka menguasai dan mengongkong.Dia juga suka pengaruh orang lain untuk kepentingan dirinya.Dia jenis tidak mudah mengalah.

  6th-Suka Pandang Mata
  -Lelaki seperti ini adalah lelaki yang yakin dan berterus-terang.Dia juga sering memberi perhatian dan berusaha menjaga hati semua orang tidak kira bagaimana rapatnya hubungannya dengan orang tersebut.

  7th-Meniru Gerak
  -Lelaki ini terpengaruh dengan tingkah laku orang lain dan suka mempengaruhinya.Dia mudah dibawa berbincang dan senang menurut asalkan ia tidak menimbulkan masalah.

  Deanna buat post ni suka suka tau! Just nak share. Jangan terasa. (O_O)

  Lastly,Jenis yang ketiga selalu buat Deanna risau and sedih.huh.


  Post a Comment